Loading...

Geisslers Hofcomoedianten a Vocaď pocaď: Příběh stromu: Lesní opera pro nejmenší

Moudrá Matka lesa se zjevuje pouze jednou za čas, aby poodkryla tajemství života stromů. Pojďte se s námi zaposlouchat do šumění listů, lehnout si do trávy a zadívat se na hvězdné letní nebe, usnout společně s houbami pod sněhovou přikrývkou a na jaře se opět probudit do květy obsypaného ráje. Zažijte cyklus čtyř ročních období spolu s mohutnými stromy, kterým plyne čas úplně jinak než nám malým lidem. 

Autorská loutková inscenace souboru Geisslers Hofcomoedianten a divadla Vocaď Pocaď plná známé i méně známé barokní hudby je určena pro děti od 3 let i jejich rodiče. Je inspirovaná výzkumem a dílem německého lesníka Petera Wohllebena a volně motivem oblíbeného stromu (latinsky Fagus = buk) hraběte Šporka, významného mecenáše umění.  

 

Režie: Dana Račková 

Výprava: Bára Čechová 

Hudba: Tereza Bortlová, Johann Pachelbel, Georg Friedrich Händel, Claudio Monteverdi, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach 

Hrají: Claudia Eftimiadisová, Tereza Bortlová 

 

Pro diváky od 3 let 

Délka představení: 60 minut 

Bez pomoci by to nešlo

Vzlet realizuje projekty Cyklus vzdělávacích koncertů pro děti ve vršovické kulturní křižovatce Vzlet, reg.č. 0213000097, zaměřený na vzdělávání dětí v oblasti převážně klasické hudby formou koncertů s participací publika a workshopů pro rodiče a děti, založeném na metodě Valentiana a Webdesign a UI/UX webových stránek vzlet.cz/reg.č. 0380001072, zaměřený na vytvoření nového webdesignu a UX/UI řešení existujících internetových stránek kulturního centra Vzlet - www.vzlet.cz.

Vzlet - networking a vzdělávání v zahraničí, reg.č. 0314000092, zaměřený na navázání a prohlubování profesních mezinárodních vztahů žadatele a na rozvoj kompetencí jednotlivých pracovníků Vzletu jednak skrze členství v Trans Europe Halles a účasti na jejích pravidelných konferencích, ale také skrze výjezdy pracovníků na krátké pracovní stáže.