Loading...

Divadlo jednoho Edy: O medvídku Hajáčkovi

Proč nemůže paní Veverka usnout? Navečeřela se, zoubky si vyčistila, vyčůrat se byla, ale pořád ne a ne spát! A paní Ovečka taky nemůže zabrat! Přijde medvídek Hajáček záhadě na kloub? Budou moct jít jeho kamarádi zase v klidu spát? 

Skoro detektivní pohádka o večerních rituálech, které mají nejen zvířátka před spaním. 

 

Režie: Markéta Sýkorová a Miroslava Bělohlávková  

Dramaturgie: Miroslava Bělohlávková  

Hudba: Marcela Mikolášková  

Scénografie: Tereza Venclová Vašíčková, Kamil Bělohlávek, Miroslava Bělohlávková  

Hraje: Miroslava Bělohlávková  

 

Pro diváky od 3 let 

Délka představení: 35 minut 

Bez pomoci by to nešlo

Vzlet realizuje projekty Cyklus vzdělávacích koncertů pro děti ve vršovické kulturní křižovatce Vzlet, reg.č. 0213000097, zaměřený na vzdělávání dětí v oblasti převážně klasické hudby formou koncertů s participací publika a workshopů pro rodiče a děti, založeném na metodě Valentiana a Webdesign a UI/UX webových stránek vzlet.cz/reg.č. 0380001072, zaměřený na vytvoření nového webdesignu a UX/UI řešení existujících internetových stránek kulturního centra Vzlet - www.vzlet.cz.

Vzlet - networking a vzdělávání v zahraničí, reg.č. 0314000092, zaměřený na navázání a prohlubování profesních mezinárodních vztahů žadatele a na rozvoj kompetencí jednotlivých pracovníků Vzletu jednak skrze členství v Trans Europe Halles a účasti na jejích pravidelných konferencích, ale také skrze výjezdy pracovníků na krátké pracovní stáže.