Loading...

Midi Lidi

Midi Lidi jsou elektropopová kapela, která hraje ve složení: Petr Marek (zpěv, elektronika, klávesy), Prokop Holoubek (zpěv, bicí, klávesy, klarinet, kytara), Tomáš Kelar (bicí, zpěv, elektronika, klávesy – ex-Mountaineers, autor hudby pro kapelu Čoko Voko) a vizuální umělci Filip Cenek, Magdalena Hrubá, Jiří Havlíček, Jan Šrámek (aka VJ Kolouch), Roman Přikryl (Fiordmoss) a Tereza Rullerová aka VJ Texa (The Rodina).

Členové kapely jsou svojí další činností široce rozkročeni mezi nejrůznější umělecké obory a na české scéně jsou jednotlivě známí i jako filmoví tvůrci, herci, divadelníci, promotéři, vizuální umělci či grafici. Za zmínku stojí filmová tvorba Petra Marka („Láska shora“, „Nebýt dnešní“, „Nic proti ničemu“), jeho videoklipy pro Midi Lidi, Ventolina („Disco Science“) nebo Načevu („Technický já“), účast v divadelních projektech LÁHOR/Soundsystem, Rádio Ivo, Sourozenci Brucknerovi, Dekadentní divadlo Beruška a vedlejší i minulé hudební projekty Monikino Kino, Muzikant Králíček, Kakaduo, 2Singles, Unarclub či hudba k seriálu “Život a doba soudce AK”. Prokop Holoubek vytvořil hudbu k animovanému večerníčku „Mlsné medvědí příběhy“.

Vstupenky:

450 Kč I v předprodeji
490 Kč I na místě

 

Bez pomoci by to nešlo

Vzlet realizuje projekty Cyklus vzdělávacích koncertů pro děti ve vršovické kulturní křižovatce Vzlet, reg.č. 0213000097, zaměřený na vzdělávání dětí v oblasti převážně klasické hudby formou koncertů s participací publika a workshopů pro rodiče a děti, založeném na metodě Valentiana a Webdesign a UI/UX webových stránek vzlet.cz/reg.č. 0380001072, zaměřený na vytvoření nového webdesignu a UX/UI řešení existujících internetových stránek kulturního centra Vzlet - www.vzlet.cz.

Vzlet - networking a vzdělávání v zahraničí, reg.č. 0314000092, zaměřený na navázání a prohlubování profesních mezinárodních vztahů žadatele a na rozvoj kompetencí jednotlivých pracovníků Vzletu jednak skrze členství v Trans Europe Halles a účasti na jejích pravidelných konferencích, ale také skrze výjezdy pracovníků na krátké pracovní stáže.