Loading...

Karol Filo & co.: Dobre už bolo

Audiovizuální pátrání po vztahu s dědečkem. Student umění žijící v Praze a vysloužilý sedlák z Horního Jatova se setkávají na gauči v třígenerační domácnosti, aby diskutovali o budoucnosti světa. 

Setkání dvou zkušeností jako pokus o zjištění, do jaké míry nás formuje naše okolí. 

Hledání možností celospolečenského dialogu na návštěvě u dědečka. 

Karol Filo je divadelní režisér, performer a student programu Alternativní divadlo na pražské DAMU. Jeho projekty byly uvedeny v několika divadlech a na festivalech v České republice, ale také na Slovensku, v Nizozemsku, Francii a na ostrově Martinik. 

Projekt vznikl za finanční podpory SGS AMU a Státního fondu kultury ČR. 

 

Autor / performer: Karol Filo 

Asistentka režie: Olesia Usata 

Dramaturgie: Domen Šuman, Viktor Prokop 

3D animace: Jan Froněk 

Pro diváky od 12 let 

Délka představení: 60 minut 

Bez pomoci by to nešlo

Vzlet realizuje projekty Cyklus vzdělávacích koncertů pro děti ve vršovické kulturní křižovatce Vzlet, reg.č. 0213000097, zaměřený na vzdělávání dětí v oblasti převážně klasické hudby formou koncertů s participací publika a workshopů pro rodiče a děti, založeném na metodě Valentiana a Webdesign a UI/UX webových stránek vzlet.cz/reg.č. 0380001072, zaměřený na vytvoření nového webdesignu a UX/UI řešení existujících internetových stránek kulturního centra Vzlet - www.vzlet.cz.

Vzlet - networking a vzdělávání v zahraničí, reg.č. 0314000092, zaměřený na navázání a prohlubování profesních mezinárodních vztahů žadatele a na rozvoj kompetencí jednotlivých pracovníků Vzletu jednak skrze členství v Trans Europe Halles a účasti na jejích pravidelných konferencích, ale také skrze výjezdy pracovníků na krátké pracovní stáže.